Ons Kantoor

Holtland Accountants is gevestigd in IJsselmuiden (Overijssel). Iedere ondernemer kan dagelijks bij ons terecht voor vrijwel alle zaken die met zijn of haar bedrijfsvoering te maken hebben. Onze cliëntenportefeuille is zeer divers gevuld. Zo werken we voor de meest uiteenlopende bedrijven in het MKB, maar zijn we ook zeer actief voor ondernemers in de agrarische sector. Onze eigen agrarische achtergrond komt hierbij goed van pas.

 

Uitgebreid dienstenpakket
Als ondernemer kunt u ons inschakelen voor alle reguliere accountantsdienstverlening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de financiële administratie en de loonadministratie, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Maar onze dienstverlening gaat verder. Zo kunnen we u ook begeleiden bij en adviseren in de (door)startfase van uw onderneming, subsidie- en financieringsaanvragen, investeringsbeslissingen, bedrijfsopvolging en financiële planning.

 

Waar krijgt u als ondernemer onder meer mee te maken?
Omzetbewaking, belastingaangiften, ondernemingsplan, financiële administratie, salarisverwerking, acquisitie, personeel & organisatie, (civiel)juridische kwesties, periodieke rapportages, jaarrekening, pensioenregelingen, subsidieaanvragen, automatisering, fusie & overname, financiële planning...

Een ondernemer heeft het vrijwel elke dag ontzettend druk. Even een rustmoment inbouwen is lastig. Continu staat u voor belangrijke keuzes. Steeds wordt u afgeleid door allerlei 'spoedjes'. Prioriteiten stellen? Dat is niet eenvoudig, want eigenlijk is alles even belangrijk. Overleggen en rustig afwegen? Helaas is daar meestal geen tijd voor.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bij Holtland Accountants kennen we uw dagelijkse praktijk. Zelf zijn wij immers ook zelfstandig ondernemer! Ook wij hebben te maken met de stress die het ondernemerschap soms veroorzaakt. Toch - en misschien herkent u dat wel - blijven we ons aangetrokken voelen door het ongrijpbare dat ondernemen juist zo boeiend maakt. Het avontuurlijke en afwisselende, het eigen baas zijn, het 'bouwen'...

Uit ervaring weten we dat u als ondernemer geen trek heeft in ellenlange rapporten of wollige adviezen. Daarom krijgt u van ons altijd praktische ondersteuning. Proactief en altijd direct toepasbaar. Als het nodig is, zijn we (positief)kritisch. Nuchter en betrokken. Onze accountant of adviseur is altijd gericht op 'de mens achter het bedrijf'. Met oog voor u dus, voor uw branche en voor uw toekomstplannen. Samen creëren we rust en overzicht. Zodat u weer toekomt aan al die dingen die ondernemen voor u zo aantrekkelijk maken.

 

De kracht van een sterk netwerk
Steeds maar weer veranderende wet- en regelgeving. Een roerige markt. Ontwikkelingen en trends. Allemaal zaken die roepen om uw aandacht. En die meestal een reactie van u verlangen. Liever vandaag dan morgen.

 

Sterk netwerk
Bij Holtland Accountants zitten we bovenop al die veranderingen en ontwikkelingen. Uiteraard niet alleen, maar met behulp van een sterk netwerk. We werken bijvoorbeeld nauw samen met diverse freelancers en collega-dienstverleners.

Daarnaast zijn we aangesloten bij een aantal specialistische organisaties:

  • de Nederlandse Orde van Accountants Administratieconsulenten (NOvAA), die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt
  • het College Belastingadviseurs (CB), de beroepsvereniging van belastingadviseurs
  • Houtsma Bedrijfsadvies, een onafhankelijke, agrarische specialist

Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit van onze dienstverlening ook op de lange termijn is gewaarborgd.
En dat wij u op diverse bedrijfsfronten kunnen ondersteunen, zelfs bij zeer complexe ondernemersvraagstukken.

 

 

 

 

Adres Holtland Accountants 

  Holtland Accountants

  Spoordwarsstraat 23

  8271 RD IJsselmuiden

  

  0383337002
  0383337003
  0613955119
  info@holtland.eu